Over ons

Heeft u weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Hypotheekadvies Nederland brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis 4 offertes van geselecteerde professionals in zijn of haar regio.

Voor bedrijven

Hypotheekadvies Nederland is de specialist in de werving van nieuwe klanten in de hypotheekbranche. Ondernemers zien hun bedrijf en klantenbestandĀ  groeien met nieuwe opdrachten die ze via de website ontvangen.

Kwaliteit is belangrijk

De kwaliteit van de hypotheekadviseurs en de aanvragen zijn belangrijk voor Hypotheekadvies Nederland. Alle hypotheekadviseurs worden gecontroleerd op basis van de KvK-nummers en wij nemen altijd contact op met de ondernemers.

Volledige controle over de aanvragen

Onze software analyseert iedere aanvraag die binnenkort en stuurt deze direct naar het best passende hypotheekadviseur. Een regio uitbreiden of verkleinen, het aantal offerte aanvragen verhogen of juist verlagen. hypotheekadviseurs die zich aansluiten bij Hypotheekadvies Nederland bepalen zelf waar, wanneer, en hoeveel aanvragen er worden ontvangen. U kunt zelf inloggen in het dashboard om daar de aanvragen in te zien.

Klanten beoordelen ons met een 8.7

"Via hypotheekadvies Nederland ontving ik heel snel verschillende offertes. De keuze maken is dan niet zo lastig. Na overleg met mijn partner kozen we de meest geschikte hypotheek adviseur. Ontzettend fijn en snel!"
Jordi van Dijk